Parduotuvių plotas siekia 192 ir 128 kv. metrus. Pirmuoju plėtros etapu Lietuvos rinkai ketinama pristatyti šešias „Orsay“ parduotuves.

Pasak pranešimo, prekės ženklas „Orsay“ skirtas jaunatviškoms, madai neabejingoms merginoms ir moterims, kurios vertina kokybę už priimtiną kainą ir siekia drabužiais išreikšti savo individualumą. Ženklas įkurtas 1975 metais Vokietijoje ir šiuo metu valdo beveik 680 parduotuvių 31-oje pasaulio šalyje. 2016 metais įmonės apyvarta siekė 410 mln. eurų.

„Aprangos” grupė yra i drabužių mažmenininkė Baltijos šalyse, valdanti 6 skirtingų tipų parduotuvių tinklus ir atskiras parduotuves: ekonominio, jaunimo, verslo, prestižo, avalynės segmentų parduotuves ir Zara parduotuvių tinklą. Šiuo metu „Aprangos” grupė Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje valdo 184-ų parduotuvių tinklą.

2016 metais „Aprangos“ grupės apyvarta padidėjo 7,7 proc. ir pasiekė 214,2 mln. eurų. Pelnas prieš apmokestinimą padidėjo 7,3 proc. ir sudarė 13,3 mln. eurų.

„Aprangos“ akcijos listinguojamos Nasdaq Vilnius vertybinių popierių biržos Baltijos Oficialiame prekybos sąraše.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)