Kaip teigia advokatų kontoros vadovas Rolandas Valiūnas, naujas pavadinimas bei nauji partneriai Estijoje privers kitas Lietuvoje veikiančias advokatų kontoras pasitempti.

Dar praėjusių betų spalį tuo metu VilniausLawin” biuras nutraukė sutartį su partneriais Estijoje. Tuomet buvo pradėtos derybos dėl bendradarbiavimo su „Raidla, Lejins & Norcous“ biuru Estijoje.

R. Valiūnas pabrėžė, kad būtent buvę partneriai Estijoje buvo ta grandis, kuri kontorai kėlė trūkumų.

Nuo šiol „Valiunas Ellex“ bendradarbiaus su advokatų kontora Rygoje „Klavins Ellex“ bei Taline „Raidla Ellex“.

Šiuo metu Lietuvos biure dirba 14 partnerių, Latvijos ir Estijos – po 8.

„Manau, kad tai leis pasiekti mums aukščiausią lygį. Tikime, kad tai paskatins konkurentus kilti, sekti mūsų pėdomis ir pagerinti paslaugų kokybę“, - pristatydamas naujus partnerius Taline kalbėjo R. Valiūnas.

Advokatų kontoros vadovo teigimu, keisti partnerius Estijoje privertė tai, jog klientų lūkesčiai ne visada buvo pateisinti Estijos biure.

„Valiunas Ellex“ advokatų kontora tikisi, kad tiek vardo, tiek partnerių pakeitimas padės pritraukti daugiau klientų. Dėl integracijos efekto tikimasis sulaukti 7-8 proc. augimo.

Buvęs „Lawin“ Lietuvoje partneris Estijoje savo ruožtu susijungė su „Raidla, Lejins & Norcous” biurais Latvijoje ir Lietuvoje ir veiks nauju prekiniu ženklu „Cobalt“. Taip pat „Cobalt“ atidarė biurą Baltarusijoje. „Cobalt“ biurui Lietuvoje vadovauja Irmantas Norkus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)