1) „Virgin America“ vykdomasis vadovas Davidas Cushas

Davidas Cushas (Virgin America) - kairėje

Davidas Cushas naujienų agentūrai AP yra pasakojęs, kad keliasi labai anksti – penkiolika minučių po keturių, atsakinėja į elektroninius laiškus, skambina savo verslo partneriams. Po pokalbių apie svarbiausius reikalus verslininkas klausosi Dalaso sporto radijo stoties, skaito laikraščius ir keliauja į sporto salę.

2) „Apple Inc.“ vykdomasis vadovas Timas Cookas

Timas Cookas

Timas Cookas gerai žinomas dėl savo rytinių darbo įpročių. Kaip skelbia „Gawker“, T. Cookas keliasi maždaug pusę penkių ryto ir skuba tikrinti darbinio pašto. Jau penktą ryto jis būna pasiruošęs plušėti sporto salėje. Bendrovės vadovas didžiuojasi, kad yra tas, kuris į darbą ateina pats pirmasis, o išeina paskutinis.

3) „Disney“ vykdomasis vadovas Robertas Igeris

„Disney“ įsigijo „Žvaigždžių karus“ sukūrusią „Lucasfilm“. G.Lucasas ir Robertas A. Igeris

Robertas Igeris „New York Times“ yra pasakojęs, kad kiekvieną mielą rytą keliasi pusę penkių, skuba į sporto salę. Grįžęs skaito laikraščius, klausosi muzikos, tikrina elektroninį paštą ir žiūri televizorių – visus šiuos darbus jis atlieka vienu metu.

4) „Square“ vykdomasis vadovas ir „Twitter“ įkūrėjas Jackas Dorsey

„Square”, „Twitter” vadovas Jackas Dorseyus

Apklaususi 20 vadovų, laiko planavimo specialistė Laura Vanderkam išsiaiškino, kad Jackas Dorsey kiekvieną rytą keliasi pusę šešių ir bėgioja. 2013 metais jis prisipažino, kad užsibrėžė protu sunkiai suvokiamą tikslą kiekvienoje bendrovėje per dieną praleisti po aštuonias valandas – tai reiškia, kad jo darbo diena iš viso trunka 16 valandų. Savaitgalius jis pasilieka išskirtinai poilsiui.

5) Vykdomasis „Starbucks“ vadovas Howardas Schultzas

Howardas Schultzas

Kaip skelbia Porfolio.com, H. Scultzas dieną pradeda mankšta, tačiau vis tiek sugeba jau 6 valandą ryto atsidurti darbe. Bendrovės prezidentė Michelle Gass taip pat tikras vyturys: ji keliasi pusę penkių ryto ir bėgioja. Taip elgiasi jau 15 metų. Greičiausiai viskas dėl tos kavos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)