„Džiaugiamės, savo klientams vėl galėdami pasiūlyti tiesioginį skrydį iš Vilniaus į Ararato papėdėje įsikūrusią Armėnijos sostinę, – sako Zsuzsa Trubek, „Wizz Air“ korporatyvinės komunikacijos vadovė. – Jerevanas, didžiausias Armėnijos miestas, kupinas kontrastų: miesto pašonėje stūksantys kalnai, istoriniai kultūros objektai, vienuolynai ir turtinga vietinė virtuvė, atvykusių nepaliks abejingais."

Neseniai atnaujinusi siūlomų kelionių krypčių žemėlapį, „Wizz Air“ taip pat pranešė apie naujus skrydžius iš Vilniaus į Barseloną (Ispanija) ir Atėnus (Graikija), iš Kauno siūloma skristi į Nyderlandų pietuose įsikūrusį Eindhoveną. Taip pat atnaujinama kryptis į Šiaurės Airijos sostinę Belfastą, pietų Danijos miestą Bilundą, Donkasterį Šiaurės Anglijoje ir Viduržemio jūros pakrantėje esančią Nicą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją