Birželio 20 d. apribojus eismą P. Vileišio ir Sluškų gatvėse, kilo vilniečių nepasitenkinimo banga. DELFI sulaukė kelių skaitytojų skundų, kuriuose teigiama, kad sprendimas buvusį dvipusį kelią paversti vienpusiu (skirtu tik ten gyvenantiems) bei antros juostos atidavimas dviratininkams sukels didesnes grūstis Antakalnyje.

Vairuotojų nepasitenkinimas buvo išreiškiamas ne tik žodžiais. DELFI vizito minėtose gatvėse metu buvo galima išvysti ir priešpriešine eismo juosta judančius automobilius, kurie nepaisė aiškiai matomų kelio ženklų.

Tiesa, piktintis uždarytu eismu Sluškų ir P. Vileišių gatvėse miestiečiai galės iki rudens, kol sumažės dviratininkų eismas, nes tuomet savivaldybė žada dvipusį eismą automobiliams grąžinti.

„P. Vileišio gatvėje dviračių takas ir vienpusis judėjimas išliks ir toliau, tačiau pagal eismo stebėjimus, kai dviračių srautai mažės (rudenį) atstatysime dvipusį eismą“, - DELFI komentavo Vilniaus miesto savivaldybės Eismo organizavimo skyriaus vedėjas Tomas Kamaitis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (101)