Lietuvos pasienio kontrolės punktų direkcijos duomenimis, Medininkų punkte pirmadienio rytą patikros laukė 400 vilkikų (penktadienio rytą stovėjo 559 vilkikai), Šalčininkuose – 308 vilkikai (403). Medininkuose įvažiavimo į Baltarusiją vairuotojams tenka laukti 40 valandų, Šalčininkuose – maždaug 30 valandų.

Lavoriškių punkte eilėje stovi 210 vilkikų (penktadienį – 240 vilkikų), jiems patikros reikės laukti 21 valandą. Raigardo punkte laukė 267 vilkikai (380), kuriems teks laukti 29 valandas.

Įvažiavimo į Rusijos Karaliaučiaus sritį Kybartų punkte patikros laukė 12 vilkikų (penktadienio rytą – 25 vilkikai), o laukimo laikas yra apie 2 valandos.

Baltarusijos valstybinio pasienio komiteto duomenimis, Kamieny Loho kontrolės punkte laukia apie 40 vilkikų, Pervalko – apie 40 vilkikų, Benekainių – 40. Kotlovkos ir Vidžių punktuose eilių nefiksuota.

Baltarusijos pasieniečiai įspėjo, jog dėl remonto darbų Benekainių kontrolės punkte nuo birželio 22 dienos iki rugpjūčio 1 dienos bus apsunkintas transporto priemonių judėjimas.

Važiuojant iš Baltarusijos į Lenkiją Berastavicos punkte laukia apie 10 vilkikų, o Kazlovičių punktuose eilių nėra. Iš Baltarusijos į Latviją Urbanuose eilės nėra, o Grigorovščinoje eilėje – daugiau nei 70 vilkikų.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją