NATO viršūnių susitikimas yra istorinis įvykis. Pasiruošimas jam reikalauja didžiulio organizacinio darbo, LTG komandos susitelkimo ir tarpinstitucinio bendradarbiavimo. Planuodami Grupės pasirengimą liepos 11-12 dienoms, pagrindinį dėmesį telkiame į du tikslus: sklandaus traukinių eismo užtikrinimą bei papildomą dėmesį saugumui“, – sako Edvinas Kerza, LTG Verslo atsparumo direktorius.

Kaip teigiama pranešime, stiprinant atsparumą galimoms išorės provokacijoms, didinamas visos LTG Grupės darbuotojų informuotumas apie galimas rizikas ir jų suvaldymo mechanizmus. Taip pat stiprinama apsauga strateginiuose objektuose, geležinkelio stotyse, tranzitinių traukinių eismas iš Vilniaus geležinkelio stoties nukreipiamas kitomis kryptimis, nedirbs stoties teritorijoje esantys Geležinkelių muziejus ir Bėgių parkas.

Liepos 11-12 dienomis, atsižvelgiant į išaugusius keleivių srautus tarp Vilniaus ir Kauno, bus didinamas maršruto Vilnius-Kaunas-Vilnius reisų skaičius piko valandomis. Tokiu žingsniu siekiama padidinti galimybes viršūnių susitikimo dienomis keliauti be automobilių, užtikrinti sklandų susisiekimą tarp didžiųjų šalies miestų tiek keleiviams, tiek užsienio delegacijų svečiams.

Detali informacija apie traukinių tvarkaraščių pokyčius bus paskelbta vėliau. LTG Grupės keleivių vežimo bendrovė „LTG Link“ taip pat primena, kad naujausia informacija apie keliones traukiniais ir jų tvarkaraščius pateikiama internetinėje svetainėje www.LTGLink.lt, „LTG Link" feisbuko paskyroje ir informacijos centro telefonu 8 700 55 111.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją