Vilniaus oro uostas antradienį tikėjosi, kad „Brussels Airlines“ atnaujins skrydžius, tačiau Briuselio oro uostas vakarop pranešė, kad skrydžių neatnaujins.

„Oro uostas bus uždarytas keleiviniams skrydžiams iš ir į Briuselio oro uostą rytoj, kovo 30 dieną“, - savo „Twitter“ paskyroje pranešė oro uostas.

Vilniaus oro uosto tinklalapyje nurodoma, kad skrydžiai į Briuselio oro uostą nevyks, o „Brussels Airlines“ trečiadienį skraidins į ir iš Lježo oro uosto. Skrydžių bendrovės tinklalapyje taip pat nurodoma, kad trečiadienį ir ketvirtadienį skrydžiai nebus vykdomi iš išpuolio patyrusio uosto.

Praėjusią savaitę „Brussels Airlines“ skrydis laikinai buvo perkeltas į Belgijos Lježo oro uostą, kuris yra apie 70 kilometrų nuo Briuselio. Tačiau vieną dieną - trečiadienį - bendrovė visai neskraidino į Briuselį.

Kita iš Vilniaus į Briuselio oro uostą skraidinusi bendrovė - Latvijos „Air Baltic“ - praėjusį ketvirtadienį taip pat buvo atšaukusi skrydį, o dėl pasikeitusio tvarkaraščio nuo šios savaitės ji iš viso neskraidina iš Vilniaus į Briuselį.

Zaventemo oro uostas buvo uždarytas nuo kovo 22 dienos, kai jame buvo susprogdintos dvi bombos. Šiuo metu oro uostą svarstoma atidaryti iš dalies, tačiau kol kas nėra tikslios datos.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)