Autobuso ir kelto bilietas vienoje vietoje

„FlixBus“ žengia į naują rinką ir plečia siūlomų paslaugų krepšelį. Nuo šiol autobusai sujungs Suomiją su Lietuva ir kitomis Europos valstybėmis. Dėl naujos kelionių krypties Lietuvos keliautojai be rūpesčių galės keliauti tarp miestų, esančių šalia pirmojo ekologiško maršruto.

Kaip matyti iš tinklalapyje skelbiamų duomenų, bilieto kaina iš Vilniaus į Helsinkį kainuoja apie 50-60 eurų. Kelionė su persėdimu trunka 17 valandų 30 minučių.

Tačiau tiesioginis autobusas vyks iš Kauno ir Šiaulių. Iš Kauno į, pavyzdžiui, Helsinkį, bilieto kaina svyruoja apie 55 Eur. Kelionės trukmė 14 valandų 15 minučių.

Tiesioginiu autobusu iš Šiaulių kelionė iki Helsinkio truktų 11 valandų 40 minučių. Bilieto kaina apie 50 eurų.

„FlixBus“

Maršrutas Varšuva–Vasa (Suomija) yra šiuo metu vykdomos kelionės krypties Varšuva–Talinas pratęsimas. Autobusai pradeda važiuoti iš Varšuvos, toliau sujungia Lietuvą, Latviją ir Estiją, o Suomijoje pakeliui sustoja Helsinkyje, Sale, Raisijyje, Raumoje, Nerpese ir Vasoje. Dabar keleiviai iš Suomijos gali pasiekti kitus Europos miestus, pavyzdžiui, Berlyną, Vieną ar Bratislavą, ir atvirkščiai.

Naujovė rezervuojant bilietus. Keleiviai, užsisakę kelionę šiuo maršrutu, gaus tiek autobuso, tiek kelto bilietą. Visa tai dėl sėkmingo bendradarbiavimo su „Tallink“ ir Lietuvos transporto bendrove „Ollex“.

„Įsitvirtindami Suomijos rinkoje pasiekėme dar vieną puikų etapą sujungdami visas žemyninės Europos šalis. Plėsdami savo paslaugas naujose rinkose tęsiame savo misiją pasiūlyti visiems prieinamas ir tvarias keliones. Tikime, kad pasiūlydami patogų transportą tarptautiniu mastu pakeisime kelionių rinką. Ypač dabar, kai visi esame susirūpinę savo poveikiu aplinkai. Mūsų tikslas – sudaryti galimybes rinktis tvarų transportą ir mažinti daromą žalą aplinkai“, – teigia „Flix“ generalinis direktorius André Schwämmleinas.

Pirmieji įmonės maršrutai Estijoje, Latvijoje ir Lietuvoje startavo 2020 m. liepą. Dabar Baltijos regione „FlixBus“ autobusai kursuoja 53 kelionių kryptimis ir be jokio persėdimo šias šalis sujungia su daugeliu Europos didžiųjų miestų, tokių kaip Praha, Berlynas ar Varšuva.

„Susidomėjimas kelionėmis po Baltijos ir Skandinavijos šalis nuolat auga. Todėl norime suteikti kuo daugiau patogių galimybių keliauti į šiuos regionus. Suomija buvo paskutinė žemyninės Europos šalis, kuriai trūko „FlixBus“ jungčių. Dabar šią spragą užpildome glaudžiai bendradarbiaudami su „Tallink“, – sakė „FlixBus“ Lenkijos, Ukrainos ir Baltijos regiono generalinis direktorius Michalas Lemanas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją