Grynasis pelnas per 12 mėnesių iki šių metų kovo smuko iki 523 mln. eurų (1,8 mlrd. Lt), nors dar tuo pačiu laikotarpiu iki 2013-ųjų kovo sudarė 569 mln. eurų (2 mlrd. Lt).

Praėjusiais metais bendrovė du kartus įspėjo savo indėlininkus dėl silpstančių finansų - kaip pagrindinę nuosmukio priežastį įmonė įvardijo kylančią sektoriuje konkurenciją dėl kainų. Tiesa, įmonė ir toliau tikisi, kad ateinančiais finansiniais metais jos aptarnaujamų keleivių skaičius kils 4 proc. ir pasieks 84,6 mln. asmenų. Taip pat prognozuojami stiprūs vasaros sezono skrydžių pardavimai, tiesa, rudenį įvairūs įmonės taikomi apmokestinimai turėtų smukti 6-8 proc.

"Ryanair" generalinis direktorius Michaelis O'Leary teigia, kad per paskutiniuosius metus bendrovė "itin daug dirbo siekdama pagerinti klientų aptarnavimą": išlaikyti jos paslaugomis jau besinaudojančius asmenis ir pritraukti naujų - pristatyta paslauga, leidžianti nurodyti konkrečią vietą lėktuvo salone perkant bilietą bei sumažinti bagažui taikomi apmokestinimai.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)