Klausiate, o kam būtent toks vardas? Ogi pasirodo, kad 28 metų kanadietis aplink pasaulį turėjo keliauti su savo drauge Elizabeth Gallagher, tačiau jie išsiskyrė. Dabar begalės bilietų tiesiog neapsimoka keisti ar atšaukti.

Tad vyrukas sugalvojo pirmadienį socialiniame tinkle „Reddit“ pasiūlyti moterims užimti jo buvusios draugės vietą. Jis aiškina, kad kelionę su buvusia drauge suplanavo dar kovą, tačiau vėliau jie išsiskyrė. „Atvirai sakant, bilietai yra tokie pigūs ir skirti skrydžiams su tiek daug aviakompanijų, kad tikrai neverti to galvos skausmo ar pinigų, kad juos atšaukčiau“, – aiškino J. Axanis.

Jo kelionė aplink pasaulį prasidės gruodžio 21 d. Niujorke. Jis keliaus į Milaną, Prahą, Paryžių, Bankoką ir Naująjį Delį ir grįš į Torontą sausio 8 d.

J. Axanis taip pat pabrėžė, kad „mainais jam nieko nereikia“. Moteris gali pasiimti antrąjį bilietą ir keliauti kartu arba atskirai. „Po išsiskyrimo aš sustabdžiau tolesnį kelionės planavimą. Nėra nei viešbučių, traukinių bilietų ar ko kito užsakyto. Viską turėsi pasidaryti pati, drauguže, tačiau prieš išvykimą statau vyno JFK oro uoste“, – rašė kanadietis.

Jo vieninteliai reikalavimais yra, kad moteris būtų sveiko proto ir įdomi, pasirengusi „spontaniškam gyvenimo potyriui“ ir būtų pasirengusi pagelbėti kitam žmogui.

Nieko keisti, kad J. Axanio skelbimas sulaukė beprotiško susidomėjimo. „Sulaukiau tūkstančių elektroninių laiškų, taip pat ir iš dešimčių kanadiečių moterų, kurių vardas ir pavardė yra Elizabeth Gallagher“, – sakė vyras.

Tiek dėmesio sulaukęs J. Axanis vėliau taip pat socialiniame tinkle „Reddit“ save apibūdino taip: „Esu visiškai normalus 28 metų vyrukas iš Toronto. Esu draugiškas, patikimas, galiu papasakoti daugybę istorijoje, su manimi galima smagiai pasijuokti prie bokalo alaus.“ Jis taip pat prašė „gerbti tikrosios Elizabeth Gallagher privatumą.“

Tačiau dabar, kai J. Axanis patvirtino, kad atsirado net kelios Elizabeth Gallaghers, kaži kaip jis apsispręs, kurią rinktis sau į pakeleives?

Kaip ir dera XXI-ojo amžiaus piliečiui, J. Axanis savo sprendimą ketina paskelbti internete. „Sekite naujienas „Twitter“ @jordanaxani arba puslapyje www.jordanaxani.com“, – „ABC News“ sakė vyrukas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)