Kaip rašoma pranešime spaudai, grupės planuojamos investicijos į mažmeninės prekybos naftos produktais tinklo plėtrą sudarys apie 3 mln. eurų (10,36 mln. litų).

Bendrovė šiuo metu valdo šešių degalines Vilniuje, Kaune, Marijampolėje, Kalvarijoje bei Ignalinoje.

„Rotada” planuoja ne tik plėsti degalinių skaičių, bet ir vykdyti aktyvius degalinių infrastruktūros ir teikiamų paslaugų plėtros procesus.

Degalinių tinklo vystymo Lietuvoje sprendimai bus perkeliami ir į užsienio rinkas, todėl domimasi investavimo galimybėmis Europoje.

Pasak pranešimo, „Rotadoje” šiuo metu dirba 50 darbuotojų, 2014 m. bendrosios veiklos (neaudituotos) pajamos sudarė per 19 mln. EUR (per 66 mln. litų), 2013 m. veiklos pajamos – 16,8 mln. EUR (per 58 mln. litų).

KDS įmonių grupės 2013 m. bendrosios pajamos (nekonsoliduotos) sudarė per 41,99 mln. EUR (per 145 mln. Lt.), už praėjusius metus planuojamos panašios pajamos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)