Iki šių metų pabaigos bendrovė planuoja investuoti daugiau kaip 5 mln. eurų į plėtrą Lenkijos rinkoje.

Šiuo metu bendrovė Lenkijoje siūlo tarptautinius maršrutus su „Simple Express“ prekės ženklu. Nuo kovo 5 dienos ji pradeda teikti nuolatinio susisiekimo tarp Varšuvos ir Krokuvos paslaugas – patogūs „Lux Express“ autobusai abejomis kryptimis kursuos 7 kartus per dieną.

Artimiausioje ateityje bendrovė planuoja pasiūlyti autobusų maršrutų kryptis į kitus pagrindinius Lenkijos miestus, tokius, kaip Gdanskas, Poznanė ar Vroclavas. Planuojama, kad iki metų pabaigos Lenkijos vidaus maršrutais kursuos iki 15 bendrovės autobusų.

„Lux Express“ taip pat linkusi svarstyti plėtros galimybes Lietuvos rinkoje.

„Ateityje norėtume teikti susisiekimo paslaugas ir Lietuvoje pasiūlydami patogų ir kokybišką susisiekimą tarp šalies miestų. Tačiau dabar galiojantys įstatymai mums užkerta kelią tą daryti, nors manome, kad lietuviai tikrai įvertintų „Lux Express“ paslaugas“, – pranešime spaudai teigia „Lux Express“ grupės valdybos pirmininkas Hannes Saarpuu.

Bendrovė per praėjusius metus uždirbo 2,5 mln. eurų pelno iki mokesčių ir, palyginti su 2013 m., pelną padidino 1,1 mln. eurų. Bendrovės gautos pajamos per 2014 m. sudarė 21 mln. eurų ir buvo 7 mln. eurų didesnės negu ankstesniais metais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją