10 tūkst. kv. metrų ploto centre bus įrengta prekių surinkimo linija, kuri užtikrins dar geresnes vaistinių preparatų laikymo sąlygas ir greitesnį jų pristatymą į šalies vaistines ir gydymo įstaigas.

Pasak „Limedikos“ generalinės direktorės Eglės Audronės Zulanienės, investuoti į naujo vaistų logistikos centro statybas ir modernios įrangos įsigijimą nuspręsta atsižvelgiant į augančius rinkos poreikius ir plėtros planus. „Šiuo metu jau naudojame visus turimus vaistų laikymo sandėlių plotus, todėl investicijos buvo būtinos. Tačiau, planuodami jas, galvojome ir apie tai, kaip galėtume dar labiau išplėsti savo siūlomų vaistų asortimentą ir padidinti veiklos efektyvumą trumpinant prekių pristatymo laiką, todėl nusprendėme investuoti ir į technologinius sprendimus“, - sako bendrovės „Limedika“ generalinė direktorė E. A. Zulanienė.

„Limedika“ vaistus ir kitas sveikatos apsaugos prekes kasdien tiekia apie 1,5 tūkst. vaistinių ir gydymo įstaigų visoje Lietuvoje.

„Inovacijos svarbios visuose verslo sektoriuose: jos padeda tobulinti teikiamų paslaugų ar gaminių kokybę, didinti konkurencingumą ir klientų skaičių. Todėl, įvertinę bendrovės planuojamą veiklos plėtrą ir veiklos efektyvumą, kurį padės pasiekti investicijos į modernią techninę įrangą, suteikėme reikiamą finansavimą naujo logistikos centro statyboms“, - banko pranešime cituojamas SEB banko prezidento pavaduotojas ir Verslo bankininkystės tarnybos direktorius Aivaras Čičelis.

Kaune įsikūrusi bendrovė priklauso Lenkijos farmacijos grupei „Pelion“. Ši grupė Lietuvoje taip pat valdo ir vaistinių tinklą „Gintarinė vaistinė“, kuriam šiuo metu priklauso 230 vaistinių, ir dalį 80 vaistinių turinčio „Norfos vaistinės“ tinklo akcijų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją