Dėl eismo įvykio padarinių šalinimo kelias valandas buvo ribojamas eismas magistralinio kelio A1 Vilnius–Kaunas–Klaipėda 206 km (Klaipėdos kryptimi), praneša Lietuvos Automobilių kelių direkcija. Pranešama, kad buvo susiaurėjusi važiuojamoji kelio dalis.

Utenos, Panevėžio apskrityse ir Radviliškio rajone valstybinės reikšmės kelių dangos padengtos šlapio sniego sluoksniu, provėžotos, slidžios, čia valomi ir barstomi magistralinių, krašto ir didesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai.

Didžiojoje šalies teritorijoje magistraliniai keliai daugiausia šlapi, krašto ir didesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai šlapi, vietomis yra išlikusių šlapio sniego provėžų, tik vakarinėje Lietuvos dalyje pagrindinių kelių dangos sausos, vietomis drėgnos.

Mažesnio intensyvumo rajoniniai keliai padengti šlapio sniego sluoksniu, slidūs, kai kur apledėję, pranešė Automobilių kelių direkcija.

Didžiojoje Lietuvos dalyje snyguriuoja, Švenčionių ir Zarasų rajone – dulksna, Lazdijų ir Alytaus rajonuose šlapdriba, tik vakarų Lietuvoje – be žymesnių kritulių. Oro temperatūra nuo 2 laipsnių šalčio iki 2 laipsnių šilumos.

Naktį eismo sąlygas sunkins plikledis ir rūkas. Žemiausia oro temperatūra bus nuo 1 iki 6 laipsnių šalčio.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)