Apie naują pastangą išmokyti nedrausmingus vairuotojus laikytis Kelių eismo taisyklių Vilniaus miesto meras Remigijus Šimašius paskelbė savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje.

„Kai A juosta piko metu neužsikemša pažeidėjais, visas srautas juda greičiau. Tuomet visi darbą, mokyklas ar darželius pasiekiame laiku,“ – pažymėjo R. Šimašius.

Kaip DELFI informavo mero patarėjas Aleksandras Zubriakovas, policininkai budės Ukmergės, Narbuto ir Kalvarijų gatvėse bei Konstitucijos ir Savanorių prospektuose.

Apie tai, kad policininkams stebint A juostas, ženkliai pagerėja viso eismo pralaidumas praeitą savaitę Eismo valdymo centre vykusiame susitikime su R. Šimašiumi pasakojo „Susisiekimo paslaugų“ vadovė Modesta Gusarovienė.

Ji teigė, kad kai automobiliai tolygiai juda savo juostomis ir nebando lenkti bei užlįsti prieš kitus eismo dalyvius, susidaro mažiau spūsčių

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (266)