Bilietai į visus kitus bendrovės organizuojamus reisus bus parduodami įprastai.

Nuo gruodžio 2 d., kai vėl pradėjo kursuoti kalėdiniai traukiniai, jais jau keliavo daugiau nei 15 tūkst. (iš kurių didžioji dalis, t. y. 85 proc. keliavo tarp Vilniaus ir Kauno) – tai yra maždaug 20 proc. daugiau nei analogiškais reisais ne šventiniu laikotarpiu.

Kaip informuojama, traukinių maršrutas Vilnius–Kaunas yra pats populiariausias šalyje – juo keleiviai vyksta tiek iki galutinės stotelės, tiek aktyviai naudojasi siekdami įveikti tam tikras maršruto atkarpas, be to, dalis keleivių į traukinius įlipa be bilietų ir juos įsigyja iš kelionių palydovų – tam visuose traukinių reisuose būna rezervuotos papildomos vietos.

„Visgi, siekiant išpildyti bilietus iš anksto įsigijusių klientų lūkesčius ir užtikrinti patogesnes kelionės sąlygas į šventinius maršruto Vilnius–Kaunas traukinius bus įleidžiami tik tie keleiviai, kurie bilietus įsigijo iš anksto internetu, mobilioje aplikacijoje arba kasose. Bilietai traukinyje nebus parduodami, o kelionių palydovai juos tikrins dar prieš įlipant į kalėdinį traukinį“, – rašoma komentare.

Primenama, kad šiemet maršrutu Vilnius–Kaunas šventiniai traukiniai įprastai kursuoja net šešis kartus per dieną, t. y. tris kartus pirmyn ir tris kartus atgal. Todėl galinčius lanksčiau rinktis šventinės kelionės laiką bendrovė kviečia keliauti kitais kalėdinių traukinių reisais darbo dienomis.

Be to, keleivių patogumui, bilietus traukinyje įsigyti norintys keleiviai ir toliau galės rinktis iš kitų daugiau nei 30 kasdienių reisų į ir iš Kauno. Kaip ir iki šiol, bilietai į šventinius maršruto Vilnius-Klaipėda reisus bus parduodami su vietos traukinyje rezervacija.

„LTG Link“ primena, kad ir į kitus reisus rekomenduojama bilietais pasirūpinti iš anksto – tai patogiausia padaryti internetu arba mobiliojoje programėlėje, kurią jau gali atsisiųsti tiek „Android“, tiek „iOs“ sistemų naudotojai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją