Bendrovė „Lietuvos geležinkeliai“ (LTG) naujienų portalui teigė, kad vykstant remonto darbams tvarkaraščiai yra nuolat peržiūrimi ir keičiami atsižvelgiant į esamą situaciją.

„Šiuo metu maršruto Vilnius–Kaunas atkarpoje Vievis–Žasliai vyksta remonto darbai. Siekiant netrukdyti keleivinių traukinių eismui, darbai vykdomi nakties metu, tačiau pavieniais atvejais darbai gali užsitęsti. Dėl šios priežasties galimi pavieniai traukinių vėlavimai“, – teigiama komentare.

Pasak bendrovės, tam, kad keleiviai galėtų planuoti savo laiką ir kelionė įvyktų pagal aktualų tvarkaraštį, vykstant remonto darbams traukinių tvarkaraštis gali būti keičiamas, ilginant kelionės trukmę ar keičiant išvykimo/atvykimo laikus.

„Atkreipiame dėmesį, kad traukinių vėlavimai yra pavieniai, o maršruto Vilnius–Kaunas bendras punktualumas siekia apie 98 proc., tai yra, tiek reisų vykdomi laiku.

Tačiau jeigu šiuo maršrutu kelionei keleiviai pasirenka tarptautinius traukinius, dėl jų kompleksiškumo ir maršruto ilgio vėlavimai gali pasitaikyti dažniau“, – sakoma komentare.

Bendrovė savo interneto svetainėje yra paskelbusi pranešimą, kad dėl užsitęsusių geležinkelio remonto darbų rugpjūčio 5–18 dienomis keičiasi Vilnius–Klaipėda–(Nida)–Vilnius, Vilnius–Šiauliai–Vilnius ir Kaunas–Šiauliai–Kaunas keičiasi maršrutų tvarkaraščiai. Nuo 10 iki 41 min. ilgėja kelionės trukmė.

Atnaujinti ir aktualūs išvykimo/atvykimo laikai skelbiami LTG interneto puslapyje, o internetu bilietus pirkę keleiviai bus informuoti el. laiškais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)