„Sprendimas vykdyti daugiau skrydžių maršrutu Vilnius–Talinas buvo priimtas dėl išaugusios paklausos ir geresnių jungiamųjų skrydžių galimybių iš Talino. Bendrovė „Estonian Air“ siekia verslo tikslais keliaujantiems keleiviams pasiūlyti lankstesnį skrydžių tvarkaraštį maršrutu Vilnius–Talinas. Be to, dėl geresnio susisiekimo tarp Talino ir Vilniaus bei kitų Europos miestų, yra daugiau galimybių vykdyti jungiamuosius skrydžius iš Talino,“ – teigė Rauno Parras, bendrovės „Estonian Air“ komercijos vadovas.

Šiuo metu bendrovė „Estonian Air“ vykdo 16 skrydžių per savaitę pirmadieniais, antradieniais, trečiadieniais, ketvirtadieniais, penktadieniais ir sekmadieniais ir skraidina keleivius 33 vietų orlaiviu SAAB 340.

Papildomai bendrovė „Estonian Air“ skraidins keleivius maršrutu Vilnius–Talinas popietiniu skrydžiu šešis kartus per savaitę pirmadieniais, antradieniais, trečiadieniais, ketvirtadieniais, penktadieniais ir sekmadieniais. Papildomi skrydžiai bus vykdomi 88 vietų CRJ 900 Next Gen reaktyviniu orlaiviu. Skrydžio trukmė 1 val. 5 min.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją