Nuo 2016 m. balandžio 18 d. iš Vilniaus į Taliną keleivius skraidins 10 kartų per savaitę. Taip pat didinamas skrydžių skaičius iš Vilniaus į Amsterdamą, Stokholmą, Berlyną ir Rygą, praneša bendrovė.

„airBaltic“ veikia Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje. Plėtra Baltijos regione siūlant daugiau tiesioginių skrydžių yra „Horizon 2021“ verslo plano dalis, kuriuo siekiama per penkerius metus padidinti tiesioginių skrydžių iš Vilniaus ir Talino skaičių iki 11. Išaugęs išvykstančių ir atvykstančių keliautojų poreikis yra pagrindas tolesnei plėtrai“, – sako „airBaltic“ vyresnysis susisiekimo viceprezidentas Wolfgang Reuss.

Skrydžius iš Vilniaus į Talino oro uostą „airBaltic“ vykdys 10 kartų per savaitę, nuo pirmadienio iki penktadienio, du kartus per dieną. Skrydžiai bus vykdomi „Bombardier Q400 NextGen“ lėktuvais. Kelionės iš Vilniaus į Taliną trukmė – 1 val. 20 min. Bilietas į vieną pusę iš Vilniaus kainuos nuo 79 eurų, įskaitant oro uosto mokesčius ir rinkliavas.

Baltijos šalių oro bendrovė „airBaltic“ skraido į daugiau nei 60 Europos, Skandinavijos, Rusijos, NVS šalių ir Viduriniųjų Rytų miestų. Lietuvoje „airBaltic“ skrydžius vykdo iš Vilniaus ir Palangos oro uostų. Taip pat bendrovė siūlo tiesioginius skrydžius iš Talino bei Rygos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)