9 val. duomenimis, didžiojoje Lietuvos dalyje eismo sąlygas sunkina snygis ir pustymas, kelių dangos padengtos suspausto sniego sluoksniu, daug kur dėl dėl pustymo susidarę sniego liežuviai, provėžos.

Telšių apskrityje valstybinės reikšmės kelių dangos pabarstytos ir šiuo metu yra šlapios, provėžotos, vietomis padengtos šlapio sniego sluoksniu.
Visoje šalies teritorijoje dirba kelių priežiūros mechanizmai, valomi bei barstomi magistraliniai, krašto ir rajoniniai keliai.

Tauragės apskrityje ir Šakių rajone eismo sąlygas sunkina lijundra, Klaipėdos ir Plungės rajonuose – dulksna. Oro temperatūra nuo 3 iki 7 laipsnių šalčio, pajūryje iki 4 laipsnių šilumos.

Dėl prognozuojamų permainingų orų eismo sąlygos labai sudėtingos išliks visą dieną.

Buvo paralyžuotas Kleboniškio tiltas

“Kas vyksta Kaune” skaitytojai pranešė, kad ankstyvą rytmetį ant Kleboniškio tilto važiuojant nuo “Megos”, vilkikas susiskersavo ir padarė vadinamąsias “žirkles”. Dėl to šioje vietoje nusidriekė kelių kilometrų automobilių spūstis.

Įvykio vietoje eismą reguliavo policijos pareigūnai, nes viena eismo juosta dėl įvykusios avarijos buvo nepravažiuojama.

Automobilių kelių direkcija informuoja, kad dėl dar vieno eismo įvykio padarinių šalinimo ribojamas eismas magistralinio kelio A5 Kaunas–Marijampolė–*Suvalkai 17,5 km. Čia yra susiaurėjusi važiuojamoji kelio dalis.

Snigti Kaune regione turėtų baigti tik apie pietus, tad vairuotojų prašome būti itin atidiems ir nesusigadinti paskutinės metų dienos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (119)