Traukiniai maršrutu Kaunas–Balstogė–Kaunas vėl kursuos nuo liepos 31 d. Bilietų prekyba į Balstogę pradedama nuo liepos 15 d., o tvarkaraščiai bus tokie pat, kaip iki karantino: traukinys į Balstogę iš Kauno vyks šeštadieniais ir sekmadieniais, 9 val. 58 min. ir 17 val. 30 min., ir pirmadieniais – 9 val. 58 min.

Pranešime spaudai rašoma, kad šiais tarptautiniais traukiniais galima vežtis dviračius, o taip pat – keliauti su augintiniais.

Tarptautiniai traukinių reisai buvo sustabdyti kovo 16 d. šalyje įvedus karantiną ir uždarius valstybės sienas. Karantino piko metu beveik per pusę optimizuoti ir vietiniai traukinių reisai. Pasak „LTG Link“ vadovo Lino Baužio, situacijai šalyje gerėjant, pirmiausiai pradėti grąžinti vietiniai traukiniai, o karantinui pasibaigus – imta svarstyti ir dėl tarptautinių traukinių grąžinimo.

L. Baužys atkreipia keleivių dėmesį, kad prieš vykstant į užsienį pravartu pasidomėti vietinėmis taisyklėmis – dėl kaukių dėvėjimo, atstumų laikymosi ir kitomis. Įprastai jos pateikiamos šalies vyriausybės internetinėje svetainėse, Lenkijos taisykles rasite šiame puslapyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)