Agentūros duomenimis, apie antrinės įmonės įkūrimą gali būti paskelbta jau ketvirtadienį, kai naujasis „Air France“ vadovas Franckas Terneris oficialiai paskelbs apie planus plėsti korporaciją.

Kaip rašo laikraštis „The Tribune“, bendrovė, įsteigdama antrinę įmonę, gali pristatyti naujas kryptis. Planuojama, kad naujosios antrinės bendrovės veikloje bus naudojami „A340“ ir „A350“ orlaiviai, kurių pristatymo laukiama 2019 metų pradžioje.

Trečiadienį paaiškėjo, kad naujuoju „Air France“ vadovu paskirtas bendrovės vykdomasis viceprezidentas Frankas Terneris. Ligšiolinis „Air France“ vykdomasis direktorius Fredericas Gagey, taip pat vadovaujantis bendrovės direktorių tarybai, paliks abu postus ir perims „Air France- KLM“ vyriausiojo finansų direktoriaus pareigas.

Aviacijos bendrovė „Air France“ buvo įsteigta 1933 metais. Ji įsikūrusi tarptautiniame Paryžiaus Charlio de Gaullio oro uoste. Bendras bendrovės darbuotojų skaičius siekia apie 58,5 tūkst. žmonių. 2004 metais „Air France“ susijungė su olandų aviacijos bendrove KLM. Jungtinės įmonės būstinė įsikūrusi Paryžiuje. „Air France- KLM“ atlieka skrydžius į 124 šalis 254 kryptimis.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją