Tiesa, namo šeimininkai dabar pripažįsta – jei būtų žinoję, kad namo dizainas sulauks tokio susidomėjimo, vargu ar būtų ryžęsi tokiam žingsniui.

Užsukę į Sujainius pirmiausia kreipiamės į vietinę parduotuvę. Pardavėjos su šypsena nurodo, kaip pasiekti garsųjį „Adidas“ namą.

Atvykus prie Gėlių gatvėje stovinčio namo pasitinka šeimininkai – Rasa Sabaliauskaitė ir jos draugas Justas. Kieme bėgioja nemažas dobermanas, tačiau šeimininkai jį uždaro į namus ir pakviečia į kiemą.

Visos namo sienos paženklintos trimis juostomos – firminis „Adidas“ stilius. Be to, ant vienos sienos puikuojasi ir „old school'inis“ „Adidas“ logotipas. Justas neslepia, kad norėjo dar vieno logotipo ant kitos sienos, tačiau nusprendė apsiriboti vienu. Bet ir toks išskirtinis namo fasado dekoras sulaukė audringų reakcijų.

„Nesitikėjome, kad sulauksime tiek dėmesio. Jei būtume žinoję, kad bus toks susidomėjimas, tai net nežinau, ar būtume ryžęsi tokiam žingsniui. Stoja visi iš eilės ir fotografuoja“ - neslepia šeimininkai.

Kodėl būtent „Adidas“?

„Negi rinktis kokį Cavalli? Su „Adidas“ mes užaugome. Juk galima pakvailioti, kol jauni“, - sako šeimininkai.

Šią vasarą pora renovavo namą, apšiltino sienas, kurias vėliau nusprendė pažymėti Vokietijos sportinių drabužių firmos ženklu. Darbus atliko meistrai iš Šiaulių. Justas rodo, kad „Adidas“ logotipas nuo sienos kiek iškilęs.

„Tai naujausia technologija“, - pasakoja Sujainių gyventojas.

Be to, pora nerimauja, ar negalėjo pažeisti „Adidas“ autorinių teisių, tačiau tokias mintis veja šalin.

„Tiek jiems reklamos ant visos Lietuvos padarėme“, - sako šeimininkas.

Gal ir Jūsų kaimynas turi neįprastą būstą ar išskirtinį kiemą, apie kurį norėtume papasakoti? O gal su polėkiu esate jūs pats? Pasidalinkite nuotraukomis su kitasi DELFI skaitytojais! Rašykite mums el.paštu pilieciai@delfi.lt!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (762)