Kaip ir pernai surengtame pirmajame festivalyje, šiais metais visų kategorijų laureatams bus skirta po tris apdovanojimus: „Aukso strėlė“, „Sidabro strėlė“ ir „Bronzos strėlė“. Daugiausia balų surinkusi reklamos agentūra pelnys „Metų agentūros“ titulą. Be to, festivalio dieną vyks seminarai, kuriuos ves reklamos profesionalai iš Lietuvos ir užsienio.

„Nėra abejonių, kad toks festivalis labai svarbus ir reikalingas Lietuvos reklamos industrijai, nes jis skatina reklamos kūrėjų ir užsakovų kūrybiškumą. Jau pirmasis festivalis maloniai nustebino konkursinei programai pateiktų reklamos darbų skaičiumi, todėl tikimės, kad šiais metais dalyvių susidomėjimas bus dar didesnis“, – sakė „ADrenalino“ organizacinio komiteto narys Žiedūnas Levinskas.

Jis pažymėjo, kad vienas svarbiausių festivalio „ADrenalinas“ siekių – akcentuoti kūrybiškumą, todėl šįmet į konkursinę programą įtraukta nauja kategorija „In memoriam“, kuri skirta pristatyti geriausias nepanaudotas, neįgyvendintas reklamos idėjas. Be to, apdovanojimai bus įteikti šiose kategorijose: produktų reklama televizijoje, paslaugų reklama televizijoje, produktų reklama spaudoje, paslaugų reklama spaudoje, radijo reklama, lauko reklama, reklamos kampanija, interaktyvios reklamos sprendimai, kūrybiškiausias žiniasklaidos panaudojimas, socialinė reklama, metų reklamos agentūra.

Pramogų centre „Forum Palace“ rengiamam festivaliui pristatytus darbus vertins komisija, kurią sudarys reklamos profesionalai iš Lietuvos ir užsienio. Komisijai pirmininkaus pripažintas reklamos autoritetas anglas Edas Jonesas (Džounsas). Jis turi solidžios darbo Vakarų Europoje, Artimuosiuose Rytuose, Rytų Europoje patirties, yra laimėjęs „Cannes“, „New York Art Directors“, „Epica“, „London International“ ir kitus kūrybinius apdovanojimus.

Festivalio „ADrenalinas“ darbų registracija pradedama gegužės 17 dieną ir vyks iki gegužės 27 dienos. Konkursinių darbų registracijos įkainis – 120 litų. Dalyvauti kviečiami visi lietuviškos reklamos kūrėjai: agentūros ir privatūs asmenys. Konkursinei festivalio programai galima pateikti darbus, sukurtus ir viešai demonstruotus nuo 2003 metų gegužės 1 dienos iki 2004 metų gegužės 1 dienos.Festivalį organizuoja reklamos agentūra M.P.3 ir Lietuvos komunikacijos agentūrų asociacija (KOMAA).

Pirmasis „ADrenalinas“ įvyko praėjusiais metais birželio 6 dieną Vilniuje. Apdovanojimų ceremonijoje dalyvavo 700 žmonių, buvo įteikti 27 apdovanojimai.

Šiais metais suvienodintos bilietų į renginius kainos KOMAA nariams ir šiai asociacijai nepriklausančioms agentūroms: bilietas į seminarus ir apdovanojimus kainuos 180 litų. Perkant bilietą tik į apdovanojimus, jis kainuos 140 litų, tik į seminarus – 100 litų. Užsakant didesnį bilietų kiekį bus taikomos nuolaidos.

Rezervuoti bilietus į apdovanojimų ceremoniją ir seminarus galima jau nuo šiandien internete adresu www.komaa.lt/adrenalinas. Čia taip pat galima registruoti darbus konkursinei festivalio programai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją