Portale aktualios informacijos ras ne tik patyrę keliautojai, bet ir smalsūs, pasaulio kraštais, jų kultūra besidomintys skaitytojai, taip pat tie, kurie ieško įkvėpimo naujoms kelionėms ar laisvalaikiu mėgsta paskaityti kitų keliautojų įspūdžius. Šie bus publikuojami portalo „Kelionių bloge“.

Iš kitų portalų perpasauli.lt išsiskiria ne tik kvapą gniaužiančiomis nuotraukų galerijomis, kurias dovanojo kelionių entuziastai, vertingais patarimais, vietovių žemėlapiais, detalia informacija apie orus, įspūdžiais bei geriausiais kelionių pasiūlymais, tačiau ir sistemiškai pateikta naudinga informacija.

„Didžiuojamės, kad galime keliautojams – perpasauli.lt skaitytojams pateikti kokybiškus „The Daily Telegraph“ bendraautorių parengtus gidus lietuvių kalba. Šie tekstai sukurti tų, kurie aprašomuose miestuose praleido ne vienerius metus ir yra sukaupę didžiulę patirtį ruošiant kelionių vadovus įvairiausiems leidiniams visame pasaulyje.

Čia pateikiama informacija atnaujinta ką tik – leidęsi į kelionę su šiuo gidu galite būti tikri, kad būtinai sulauksite reikiamo autobuso nurodytoje stotelėje, o atradę jame aprašomą kavinę, nebūsite nustebinti pasikeitusiomis kainomis“, - teigia DELFI direktorius Aleksandras Česnavičius.

Rubrikoje „Kryptys“ skaitytojams pateikiami rekomendacinio pobūdžio straipsniai apie kiekvieną šalį bei miestą: kada ir kaip keliauti geriausia, kokiu transportu rekomenduojama keliauti mieste ir po šalį, kur rekomenduojama apsistoti, ką būtina pamatyti, patirti bei paragauti.

„Kryptys“ nuolat pildomos ir atnaujinamos. Rubriką auginti kviečiame ir keliautojus – užpildę specialią anketą kiekvienas jūsų galės pasidalinti savo patirtimi, įspūdžiais, rekomendacijomis, kelionių nuotraukomis.

Perpasauli.lt padės pažinti ir savo kraštą – Lietuvai portale skirta atskira rubrika.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (68)