„Sugrrrrrrįžo rrrrrusiški kanalai. Grrrįžkite irr Jūs. Atsiprašome už sukeltus nepatogumus kai negalėjome transliuoti Jūsų mėgstamų kokybiškų rusiškų programų. Džiaugiamės galėdami Jums irr vėl jas rodyti“, – tokiu bendrovės pranešimu asmeninėje paskyroje pasidalino žurnalistas Andrius Tapinas, nusistebėjęs, kad tokią žinią gavo tą pačią dieną, kai Rusijoje minima pergalė Antrajame pasauliniame kare.

Jis taip pat priminė, kad tuometinis bendrovės direktorius 2014 m. Krašto apsaugos ministro buvo apdovanotas medaliu „Už nuopelnus Vilniui ir Tautai“ – „Už tvirtą pilietinę poziciją ir principingumą“.

Tąkart bendrovė reagavo į kanalu PBK parodytą laidą „Žmogus ir įstatymas“. Šioje laidoje buvo tendencingai pateikiami Sausio 13-osios įvykiai, šmeižiami Lietuvos žmonės, kovoję už tautos laisvę 1991 m. sausį. Apdovanojimas skirtas po to, kai televizija buvo laikinai išjungusi PBK.

„Šiandien socialiniuose tinkluose diskusijas sukėlė mūsų laiškas tam tikram klientų segmentui apie tai, kad prieš keletą savaičių į „Cgates“ tinklelį sugrįžo keli rusiški kanalai. Mes tiesiog informavome, kad rusiški kanalai vėl transliuojami ir laišką adresavome tik buvusiems klientams, kurie mūsų paslaugų atsisakė per rusiškų kanalų netransliavimo laikotarpį.

„Cgates“ svarbus kiekvienas klientas, o tokie laiškai – įprasta ryšių su klientais palaikymo forma. Kad informaciją išsiuntėme būtent gegužės 9 d. – visiškas sutapimas ir niekuo nesusijęs su Rusijoje minima pergalės diena. Mums šiandien tiesiog įprastas pirmadienis“, – DELFI komentavo „Cgates“ komercijos vadovas Tomas Burovas.

Pastarąjį kartą „Cgates“ nutraukė rusiškų kanalų retransliavimą kovą, nesutarusi dėl jų retransliavimo sąlygų.

„Cgates“ praneša, kad kompanija „Baltic Media Alliance“ (BMA), valdanti rusiškus televizijos kanalus „Pervyj Baltijskij Kanal“, „NTV Mir“, „Pervyj Baltijskij Muzykalnyj Kanal“ bei „REN TV Lietuva“, vienašališkai nusprendė atjungti šių kanalų retransliavimo galimybę“, tada pranešė bendrovė.

„Baltic Media Alliance“ (BMA) Verslo plėtros Baltijos šalyse vadovė Ginta Krivma komentare DELFI tvirtino, kad „Сgates“ pastaruosius pusę metų transliavo BMA kanalus be sutarties.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (290)