Vainauskų skyrybų bylą Vilniaus miesto apylinkės teismas turėtų pradėti nagrinėti pirmadienio popietę.

Teismų informacinėje sistemoje „Liteko“ teigiama, kad ieškinį teismui pateikusi B. Vainauskienė teismo prašo ją išskirti su G. Vainauskui „dėl sutuoktinio kaltės“. Be to, ji siekia, kad būtų padalintas turtas ir iki teismo sprendimo įsiteisėjimo bylą nagrinėjanti teisėja Jūratė Trinkūnienė pritaikytų laikinąsias apsaugos priemones.

Skyrybų bylos teismuose dažniausiai nagrinėjamos ne viešuose posėdžiuose. Teismų sistemoje nurodyta, kad ieškovei B. Vainauskienei ir atsakovui G. Vainauskui atstovaus advokatai. Kadangi byloje yra kilęs ginčas, teismas gali reikalauti, kad sutuoktiniai dalyvautų teismo posėdyje.

DELFI bandė susisiekti su G. Vainausku, tačiau išgirdęs klausimą apie rengiamą teismo posėdį dėl skyrybų, dienraščio vyriausiasis redaktorius padėjo telefono ragelį. Su B. Vainauskiene nepavyko susisiekti.

Dienraštyje „Lietuvos rytas“ skelbiama, kad B. Vainauskienė dirba specialiąja korespondente.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (429)