Konkurso diplomas jai atiteko už „Pilietinę stiprybę ir temos aktualumą“.

Kolegų įvertino V. Danauskienės žurnalistinius tyrimus apie Druskininkų mero Ričardo Malinausko pastangas įteisinti Vijūnėlės dvaro statybas kurorto apsaugos zonoje. Taip pat apie Druskininkų sveikatingumo centre „Aqua“ nemokamai pramogavusius politikus.

Ilgametė „Taikliausio šūvio“ konkurso vertinimo komisijos pirmininkė Rasa Liutkuvienė sakė, kad V. Danauskienė su savo publikacijomis visai komisijai buvo didelis atradimas.

„Nedažnai rajonuose dirbančių žurnalistų tyrimai ir publikacijos sulaukia tiek atgarsio visos šalies mastu. O jos publikacijos sulaukė ne tik visos žiniasklaidos dėmesio, bet ir privertė pasijudinti aukščiausius politikus“, – kolegės darbą įvertino R. Liutkuvienė.

Pati V. Danauskienė džiaugėsi įvertinimu, tačiau jo nesureikšmino. „Žinoma, malonu, kai darbą pastebi ir įvertina ne tik skaitytojai, bet ir kolegos. Tai skatina ir toliau tobulėti, domėtis ir viešinti įtartinas istorijas“, – sako V. Danauskienė.

Vis dėlto be kolegų ir skaitytojų įvertinimų, dėl žurnalistinių tyrimų jai teko patirti ir nemalonumų.

Po skandalingų publikacijų DELFI portale jai pradėjo plaukti anoniminiai grasinimai susidorojimu ir įvairūs skundai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)