Festivalio metu daugiausiai taškų surinkusio darbo kūrėjams bus įteiktas „Grand Prix“, o taip pat pagerbtas „Metų klientas“, rašoma KOMAA pranešime spaudai.

Penktam festivalyje, kaip ir praėjusiuose, visų kategorijų laimėtojams bus skirta po tris apdovanojimus: „Aukso strėlė“, „Sidabro strėlė“ ir „Bronzos strėlė“. Apdovanojimai bus įteikti šiose kategorijose: produktų reklama televizijoje, paslaugų reklama televizijoje, produktų reklama spaudoje, paslaugų reklama spaudoje, radijo reklama, išorės reklama, reklamos kampanija, interaktyvios reklamos sprendimai, dizaino sprendimai, kūrybiškiausias žiniasklaidos panaudojimas, socialinė reklama, netradiciniai reklamos sprendimai, verslas -verslui (B2B).

Festivalio „ADrenalinas“ tikslas – skatinti kūrybiškumą, sudaryti galimybes pasirodyti, tobulėti, palyginti savo ir kolegų darbus. Tai viena iš priemonių kelti reklamos agentūrų verslo prestižą.

Pramogų centre „Forum Palace“ rengiamam festivaliui pristatytus darbus vertins komisija, kurią sudarys reklamos profesionalai iš Lietuvos ir užsienio. Jau tapo tradicija, kad Lietuvos žiuri nariai renkami pagal praeitų metų apdovanojimų rezultatus - daugiausiai taškų festivalio metu pelniusios agentūros deleguoja savo atstovą į žiuri komisiją.

Festivalio dieną taip pat vyks konferencija, kurioje pranešimus skaitys festivalio žiuri nariai - reklamos profesionalai iš užsienio. Išsami konferencijos programa bus paskelbta artimiausiu metu.

Ir šiais metais festivalio organizatoriai planuoja nustebinti ir specialiai festivaliui sukurta reklamine kampanija bei interneto svetaine.

Festivalio „ADrenalinas“ darbų registracija ir priėmimas pradedama balandžio 25 d. ir vyks iki gegužės 18 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją