Antradienį Vilniaus Rotušės aikštėje vykusios šventės metu padėkos raštai „už profesionalią ir garbingą tarnybą“ įteikti DELFI kriminalų reporterei Ritai Gečiūnaitei ir kriminalinių aktualijų redaktoriui Ainiui Gurevičiui.

Pasak Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininko Kęstučio Lančinsko, žiniasklaidos atstovų indėlis nešališkai ir teisingai informuojant visuomenę yra itin reikšmingas.

K. Lančinskas pastebi, kad žiniasklaida pateikia visuomenei informaciją apie policijos veiklą įvairiomis tematikomis: tiek apie kriminalinius įvykius ir viešosios tvarkos pažeidimus, tiek apie Kelių eismo taisyklių pažeidimus ir kitus įvykius. Per žiniasklaidą visuomenei pateikiama daugybė švietėjiškos, prevencinio pobūdžio informacijos, ne tik parodančios gerosios praktikos pavyzdžių, bet ir pamokančios, kaip elgtis konkrečiose situacijose pasitelkus gyvenimiškąją patirtį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)