Renginio organizatorė Lietuvos komunikacijos agentūrų asociacija (KOMAA) registracijos terminą nutarė pratęsti dėl didelio darbų srauto agentūrose.

"Pirmajame lietuviškos reklamos festivalyje kviečiame dalyvauti visus šalies reklamos kūrėjus, tiek agentūras, tiek pavienius asmenys. Tai - puiki proga išbandyti jėgas ir pelnyti apdovanojimus už geriausius ir kūrybiškiausius darbus", - sakė asociacijos valdybos pirmininkas Marius Jovaiša.

Festivalis "ADrenalinas" įvyks birželio 6 dieną Vilniuje, viešbutyje "Reval Hotel Lietuva". Darbai varžysis iš viso dešimtyje kategorijų: televizijos reklama, spaudos reklama, radijo reklama, lauko reklama, reklamos kampanija, interaktyvūs reklamos sprendimai, netradiciniai reklamos sprendimai, kūrybiškiausias žiniasklaidos panaudojimas, socialinė reklama, geriausia verslo reklama, dizaino sprendimai.

Kiekvienoje festivalio "ADrenalinas" kategorijoje bus skiriami trys apdovanojimai "Aukso strėlė", "Sidabro strėlė" ir "Bronzos strėlė". Reklamos agentūra, surinkusi daugiausiai balų, gaus "Metų agentūros" titulą ir specialų prizą.

Festivalio dieną bus surengti ir seminarai. Jų vedėjai - reklamos verslo profesionalai iš Lietuvos ir užsienio. Konkursinės "ADrenalino" sąlygos ir registracijos formos yra paskelbtos KOMAA interneto svetainėje www.komaa.lt. Lietuva - paskutinė iš Baltijos šalių, pradėjusi rengti reklamos festivalį. Latvijoje kasmet vyksta tarptautinis festivalis "Golden Hammer", Estijoje - "Golden Egg".

Šaltinis
Temos
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją