„Išsiskiriame abipusiu susitarimu. Tikrai negaliu pasakyti apie jį nieko blogo. Donatas buvo geras vyriausiasis redaktorius, bet jam tikriausiai buvo sunku dirbti žemesnėse pareigose ir paklusti kitam vadovui, tuo labiau - moteriai. Be to, mūsų leidinys yra itin specifinis, kolektyvas nemažas. Manau, kad jis gali puikiai vadovauti, bet kitame laikraštyje", - po trečiadienį vykusio pokalbio su žurnalistu DELFI sakė R.Vanagaitė.

D.Stravinskas ilgokai dirbo dienraščio "Ekstra žinios", kuris vėliau buvo pervadintas "L.T.", vyr. redaktoriaus pavaduotoju, vėliau apie pusmetį – vyr. redaktoriumi. Prieš kurį laiką šiam bulvariniam leidiniui pradėjo vadovauti Vilma Bartuškaitė, o žurnalistui vėl teko žemesnės pareigos – dienos redaktoriaus.

Anot R.Vanagaitės, šiuo metu atostogaujantis D.Stravinskas savo pareigų nebeeis nuo kitos savaitės, tačiau dar neaišku, kas jį pakeis. Kol kas "L.T." dirbs tik vienas dienos redaktorius – Audrius Ožalas.

Pats D.Stravinskas DELFI tvirtino, esą tai tėra eilinis darbo pakeitimas, vykstantis ne dėl nesutarimų su redakcijos ir bendrovės vadovybe. Jis sakė kol kas neturintis jokių planų dėl tolimesnio darbo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją