Paragavus gėrimo, moteriai ėmė degti gerklė, o plastikinis puodelis ėmė tirpti tiesiog rankose, skelbia „The Local“.

„Puodelio turinio skonis nustebino. Supratusi, kad tai labai stiprūs chemikalai, kaip reikiant įsiutau“, - žurnalistams pasakoja 24 metų švedė Hanna Tenman.

Mergina prisimena: kavą gerti ji praėjo darbe, pajuto, jog dega gerklė. Paprašė kolegės paragauti įtarimų sukėlusios kapučino. Kolegė sutiko, jog kava keista – tada plastikinis puodelis ėmė tirpti.

„Nuėjau į „McDonald‘s“ išaiškinti, ką jie man pardavė. Atvykusi paprašiau parodyti valiklio butelį, tačiau ten dirbęs vaikinas nenorėjo“, – pasakoja H. Tenman. Darbuotojas jai pasakęs, kad dėl kavos skonio sulaukė ir daugiau skundų, ir paaiškinęs: iš kavos aparato tiesiog nepavyko tinkamai išplauti valiklio.

„Buvau užsispyrusi – pareiškiau neišeisianti tol, kol nepamatysiu butelio. Jis pakvietė vadybininką. Kai pagaliau pamačiau butelį, ant jo etiketės buvo didelis X. Norėjau nufotografuoti, kad galėčiau pasidomėti, tačiau jis man neleido“, - teigia švedė.

Malmės gyventoja pasakoja, kad ant etiketės nurodyta, naudojant šį valiklį, mūvėti gumines pirštines ir būti su apsauginiais akinais. Darbuotojas pasiūlė jai naują puodelį kavos, tačiau ji atsisakė – galiausiai restoranas sutiko grąžinti pinigus.

24 metų Malmės gyventoja kol kas nėra tikra, ar kovos dėl kompensacijos: jai buvo svarbiausia apie incidentą informuoti vietos valdžios aplinkos apsaugos instituciją „Miljoforvaltningen“.

Institucijos pareigūnai susisiekė su nukentėjusia švede ir pažadėjo apsilankyti minėtame greitojo maisto restorane ir apžiūrėti kavos aparatą.

Tai ne pirmasis kartas, kai švedų kavos puodeliuose laukia nemalonios staigmenos. Labai panašus incidentas su valikliu ir kava Stokholme esančiame „McDonald‘s“ restorane įvyko gegužės mėnesį. 2013 metais vienas švedas atsidūrė ligoninėje – prekybos centre įsigijo kavos, vietoj pieno per klaidą pagardintos valikliu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)