Norėdami įsigyti bilietą ir suplanuoti kelionę, kreipkitės į aviabendroves „One World“, „Sky Team“ ir „Star Alliance“. „One World“ skaičiuoja išlaidas pagal tai, kiek kontinentų pageidaujama aplankyti, kitos bendrovės – pagal mylių (ar kilometrų) skaičių, rašoma straipsnyje „El Pais“.

Svarbios taisyklės: sustojimų (trunkančių ilgiau, nei parą) kiekis ribotas, įsigijus bilietą maršruto nebegalima keisti (datas ir tvarkaraštį – galima).

Pradžiai išsirinkite kryptį: iš Rytų į Vakarus arba atvirkščiai. Įsidėmėkite aviabendrovių ypatumus – tik „One World“ skraidina į visą Pietų Ameriką, taip pat ir į Velykų salą bei Galapagų salas.

„Sky Team“ tinka tiems, kas nori aplankyti Afriką ir tolimus Kinijos regionus. Tarp „Star Alliance“ narių – Naujosios Zelandijos oro linijų bendrovė „Air New Zealand“, kuri nuskraidins į tolimas Pietų Kinijos jūros salas.

„Be trijų pasaulinių aljansų yra aviabendrovių asociacijų, sukurtų specialiai tam, kad siūlytų tarifus keliautojams aplink pasaulį“, – rašo autorius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)