Birželio pabaigoje grįždami po trumpų atostogų Lenkijoje pakeliui sustojome Augustave. Anksčiau niekada neteko apsipirkti lietuvių taip mėgstamoje „Biedronkoje“, bet automobilio bagažinė – pustuštė, o ir vietos ant galinės sėdynės dar buvo, todėl nutarėme jas užpildyti lenkiškomis gėrybėmis. Sprendimas – visiškai spontaniškas ir neplanuotas.

Išsirinkome vidutinio dydžio „Biedronkos“ parduotuvę viename Augustavo prekybos centre ir ketvirtadienio pavakarę užsukome apsidairyti. Sutikome gal tik kelis vietinius, todėl, galima sakyti, beveik visą valandą praleidome pustuštėje parduotuvėje.

Prisipažinsiu, kad čia užsukome visiškai nepasiruošę: be pirkinių sąrašo ir nuolaidų kortelės, nepasidomėję siūlomomis nuolaidomis ar kokios konkrečiai prekės Lenkijoje daug pigesnės nei Lietuvoje. Taigi nusprendžiau, kad tai bus tarsi eksperimentas – išsirinksime tų prekių, kurias paprastai kasdien naudojame Lietuvoje, ir palyginsiu jų kainas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (82)