1. Gailestis. Visada norisi, kad kažkas jūsų pagailėtų ir jus palaikytų. Moteriai nelemta užkopti karjeros laiptais. Į apvalainą moterį visi žiūri, niekas nenori su ja bendrauti. Netekėjusi moteris nesulaukia dėmesio, jei jai daugiau, nei 40 m, ji neturi jokių perspektyvų. Bambekliai tiesiog pasmerkti prastam gyvenimui, nemėgstamam darbui ir menkam užmokesčiui. Tokiu atveju reikia tiesiog liautis dejuoti. Pagaliau kažko imkitės. Kiekvienas žmogus gali pakeisti likimą ir kurti savo gyvenimą. Nepatinka išvaizda – kreipkitės į profesionalus, kurie padės, nepatinka darbas – ieškokite tokio, kuris patiktų.

2. Godumas. Nesivaikykite nuolaidų. Netaupykite vaikų išsilavinimui, vaikų mitybai, sveikatai. Taupykite išmintingai. Juk turtingi žmonės išvardintiems poreikiams netaupo. Stenkitės pasverti savo jėgas ir galimybes.

3. Viskas iš karto. Jei norite turėti viską iš karto – tai kelias į neturtą. Kai kurie nepagalvoja, kad gavus darbą su vidutiniu atlyginimu, po poros metų galima uždirbti kur kas daugiau. Įprastai tokie žmonės neskiria užtektinai dėmesio išsilavinimui ir nepajėgus gerai atlikti darbo. Norint rezultato, reikia įdėti pastangų. Nesitikėkite kitų dosnumo. Reikia pasidarbuoti, jei norite kažko pasiekti.

4. Laikas – pinigai. Žmonės, kuriems ne per geriausiai sekasi, veltui švaisto laiką. Todėl jų gyvenimas pralekia tarsi akimirka. Paanalizuokite, ką veikiate per dieną, galbūt suprasite, kur iššvaistote brangų laiką.

5. Padarau tai, kas nepatinka. Gyvenime dažnai tenka atlikti tai, kas nėra malonu. Pavyzdžiui, plauti indus, tvarkytis, eiti į parduotuvę ir pan. Prasčiau, jei dirbate nemėgstamą darbą ir nuolat bendraujate su nepatinkančiais žmonėmis. Jei darbas neteikia jokio džiaugsmo, reikia jį keisti. Pasistenkite save atrasti, išanalizuokite savo pasiekimus ir poelgius.

6. Pavydas. Tikrai negeras jausmas. Jis dažnai paskatina žmones blogiems poelgiams. Kažkas turi automobilį, butą, namą, o jūs neturite. Lendate į skolas ar imate paskolą, kad įrodytumėte, jog ir jūs šio to vertas, o paskui nepajėgiate įgyvendinti įsipareigojimų. Dažniausiai taip elgiamasi norint pasirodyti. Išmokite pavydėti patys sau. Dažniau žiūrėkite į veidrodį ir sakykite sau, kad be buto ar automobilio jūsų padėtis kur kas geresnė.

7. Skolindami pinigus, tikitės, kad žmonės įvertins jūsų dosnumą bei supratingumą. Dažniausiai būna atvirkščiai. Paskui sudėtinga atgauti pinigus. Skolininkai visaip jūsų vengia. Išmokite pasakyti „ne“.

Laikydamiesi išvardintų taisyklių, greitai pamiršite, kaip gyvenote iki šiol.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (153)