Į „Delfi“ kreipėsi Edmundas (vardas pakeistas, redakcijai žinomas), kuris teigė, kad aplankė tėvus, kurie už gruodį mokėjo apie 80 eurų, o už sausį gavo sąskaitą, siekiančią beveik 550 eurų.

„Nežinau, kur kreiptis, ką daryti. Šiandien grįžau pas tėvus, mano tėvulis važinėja su fūra, realiai būna kelias dienas per mėnesį, mamukė būna namuose, bet aš žinau, kad ji taupo elektrą, – neduok Dieve paliksi įjungtą antrą lempą virtuvėje“, – pasakojimą pradeda vyras.

Jis teigia iki šiol atidžiai nežiūrėjęs, kiek mokama už elektrą.

„Kažkaip niekada nesigilinau, kiek ir kaip jie ten moka už elektrą. Šiandien grįžau, mano mamelė, – na, susišnekėti net neina. Apie 8 val. vakaro grįžau, sėdi be šviesos.

Kol išsiaiškinau, kas yra, ji man parodė: pačiam ant kaktos akys iššoko – 500 eurų sąskaita už elektrą už sausio mėnesį. Ta prasme? Kaip?“, – teigia jis.

Edmundo teigimu, namuose vienkiemyje yra hidroforas, šaldytuvas, skalbimo mašina, vandens šildytuvas (boileris), kuris beveik nenaudojamas.

„Prieš tai pareidavo 80 eurų, dabar – 500 eurų. Čia virš proto ribų“, – sako Edmundas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)