D. Kreivys „Delfi“ tvirtina, kad apie jokius postus derybose dėl koalicijos sutarties dar nėra kalbama.

„Turbūt dar nėra apie ką net kalbėti. Nei apie ministrą. Ne, turbūt nėra ką kalbėti, nes neskirti dar ministrų postai. Aš nežinau – jūs turbūt savo šaltinių pasiklauskite, iš kur jie apie tai tokią informaciją ima. Net nėra dar tokių klausimų svarstoma, ministrų kabineto“, – tvirtina D. Kreivys.

Anksčiau viešai buvo svarstoma, kad parlamentaras galėtų užimti ir Ekonomikos ir inovacijų ministro poziciją.

„Dar koalicijos sutartis nederinta. Suprantu tą visų nekantravimą, bet, turbūt skirtingai negu anksčiau, viskas vyksta paeiliui. Aš negaliu pasakyt, kodėl tokia informacija vaikšto, turbūt vaikšto, kad aš ir ekonomikos ministras, ir dar kažkoks ministras. Dabar sėdime Ekonomikos komitete, mes svarstome biudžetą, tai turbūt čia yra pagrindiniai klausimai. Ir DNR planas, ir kiti dalykai. O visos personalijos bus aiškios vėliau“, – teigia D. Kreivys.

Buvęs energetikos ministras Arvydas Sekmokas vertina, kad šį postą galėtų užimti D. Kreivys, tačiau, anot jo, šansų gali turėti ir buvęs susisiekimo ministro Roko Masiulis.

„Kol kas aš matau, kad bent jau tuo klausimu daugiausia yra pasisakęs ponas Kreivys, tai aš matyčiau jį kaip vieną galimų kandidatų. (…) Jis tuo klausimu domėjęsis, pasisakęs, rašęs straipsnių ta tema, tad manau, kad jis galėtų. Be abejo, manau, kad jis ne vienintelis kandidatas – kaip stiprią patyrusią figūrą matyčiau taip pat R. Masiulį, bet jis nėra nei vienos partijos narys, tad ta tikimybė jau kur kas mažesnė“, – vertino A. Sekmokas.

D. Kreivys būsimame parlamente išrinktas Verkių apygardoje, o Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų sąraše jis po reitingavimo buvo 13-as.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (113)