Laikinai savivaldybės administracijos direktoriaus pareigas einančiam Remigijui Skilandžiui nurodyta skubiai sušaukti neeilinį „Kauno energijos” akcininkų susirinkimą. Jame bus pakeista stebėtojų taryba, rašo "Lietuvos rytas".

A.Kupčinskas taip pat įteikė prašymą Kauno apygardos prokuratūrai, kuriame prašoma ištirti, ar savivaldybės valdomos įmonės valdyba nepažeidė viešojo intereso.

Tačiau skaudų antausį gavo ir pats meras – KTE įsigijusios JAV bendrovės „Clement Power Venture” savininkas Rimandas Stonys jį kaltina melu, įžeidinėjimais ir gąsdinimu.

Iš „Kauno energijos” stebėtojų tarybos jau pasitraukė Gediminas Žukauskas ir Edita Gudišauskienė, kurie priklausė Tėvynės sąjungai, kaip ir pats meras.

Šie politikai veiksmų ėmėsi dabar, nors svarstant Rusijos dujų milžino „Gazprom” prašymą leisti parduoti KTE R.Stonio bendrovei nedalyvavo.

Net suformavus naują stebėtojų tarybą įvykių pasukti atgal jau neįmanoma – tai pripažino pats A.Kupčinskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)