„Nežinau, kodėl „Vikom Industry“ pirko tuos varžtus, nes turiu 300 klientų, ir niekas man neaiškina, kam juos perka“, - pareiškė bendrovės vadovė. Gamintojo išduodamo kokybės sertifikato pareikalauta būtent dėl konkrečios „Maximos“ statyboms naudotos gaminių partijos, nors, pagal įstatymą, bendrovė jo pateikti neprivalo – pakanka atitikties deklaracijos.

O. Romanova sakė, jog 2011 metų vasario 3 dieną „Vikom Industry“ už 290 latų (1425 Lt) įsigijo 8-os stiprumo klasės 16-o ir 18-o dydžio varžtų.

Partija buvo nedidelė.

Kaip teigia O. Romanova, tokio dydžio varžtai stogams netinka, jiems reikia 10-os stiprumo klasės 24-o ar 30-o dydžio varžtų. Šių varžtų kainos skirtumas siekia 50-100 proc. – savaime suprantama, stogams skirti kainuoja brangiau.

Į klausimą, ar gali būti, jog įsigyti varžtai buvo naudojami montuoti minėtosios parduotuvės stogui, O. Romanova atsakė, jog tokios informacijos ji neturi. Bet jeigu tai tiesa, tokius varžtus montuojant stogą naudoti yra mažų mažiausiai neatsakinga ir pavojinga.

„Eurobolts“ vadovė pridūrė, jog kol kas jos vadovaujama bendrovė jokių užklausų iš teisėsaugos pareigūnų šiuo klausimu negavo.

Anksčiau gelbėtojai televizijos kanalui TV3 sakė, jog varžtai, kuriais buvo sutvirtintos „Maximos“ stogo konstrukcijos, nesulūžo – jie tiesiog iššoko.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (385)