"Žvaigždžių duetai" yra išties labai geras projektas. Manau, kad Agnė šiame projekte labiausiai pražydo ir ištobulėjo. Linkiu jai ir toliau nenustoti tobulėti, - DELFI sakė J. Lapatinskas, projekte nesitikėjęs užimti pirmosios vietos. - Pasvajodavau apie trečią, galbūt antrą vietą. Tik kartais apie pirmą... Žinoma, galvodavau, kas bus, jei laimėsiu. Kai sužinojau, kad užėmėme pirmą vietą pirmas dalykas, ką padariau, išėjau į lauką, nes norėjau pabūti vienas. Tik po kurio laiko galėjau tęsti šou."

J. Lapatinskas tikino, kad jis iki šiol negalintis pasakyti, kame buvo jųdviejų su Agne dueto paslaptis. "Galbūt žiūrovai nėra kvaili. Jie daug protingesni už komisijos narius ir visada vadovaujasi širdimi. Galbūt mums su Agne pagelbėjo nuoširdumas", - svarstė Justas.

Dainininkas pasakojo, kad pačioje pradžioje rengiantis "Žvaigždžių duetams" su A. Buškevičiūte, jį apėmė azartas. "Buvo labai įdomu, kas mūsų dueto laukia toliau. Galiausiai mes taip puikiai susigrojome ir pasiekėme tokį tašką, kad tiesiog sunkiai ir atkakliai dirbome. Bet tikrai negalvojome apie finalą ar apie pergalę, - DELFI atviravo Justas. - Tik atsimerkiam šiandien - mes jau dainuojame finale. Atėjau į šį projektą iš savanaudiškų paskatų - realizuoti save. O galiausiai su Agne sukūrėme puikų duetą."

Ar pusfinalyje tarp kitų dalyvių nesijautė konkurencijos ir įtampos? "Įtampa pasijuto tada, kai visos poros išėjo į finalą. Kai paskelbė paskutinę reklamą, "chebra" net nekalbėjo - visi laukė žiūrovų rezultatų. Visi pastaruosius mėnesius daug ir sunkiai dirbo, todėl, manau, visiems, norėjosi laimėti. Tačiau kaip jau balsai pasiskirstė, taip. Aš, galbūt, būčiau kitaip balsus surikiavęs - man labai patiko Egidijus Sipavičius ir Lina Rastokaitė. Bet žiūrovai balsavo kitaip", - savo pergale vis dar negalėjo patikėti J. Lapatinskas.

"Žvaigždžių duetų" finalo dūzgės - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (218)