Tarp moterų nepralenkiama buvo olimpinė čempionė Laura Asadauskaitė-Zadneprovskienė.

Po apdovanojimų ceremonijos Laura pripažino, kad dalyvauti Vilniaus maratone likus dviems dienoms iki jo pasiūlė sportininkės vyras Andrejus Zadneprovkis.

„Dvi dienas iki varžybų vyras nusprendė, kad reikia prasibėgti. Spontaniškai viskas iššėjo. Norėjau bėgti ilgesnę, pusės maratono distanciją, bet po pasaulio čempionato dar labai skauda raumenis. Tad pasirinkau 10 km ir visai neblogai pavyko prabėgti. Rezultatas mano nėra labai aukštas, esu bėgusi ir greičiau.Tiesiog prabėgau savo malonumui. Man padėjo ir Justinas Kinderis, nes dviese bėgome ir savęs nežudydama atbėgau. Jei būčiau gerai pasiruošusi, manau ir savo rekordą pagerinčiau. Būtų buvęs labai geras rezultatas, jei būčiau tilpusi į 36 min. Buvo įkalnių, bet šiaip trasa gera, įdomi, bėgi per senamiestį. Publika gera“, – DELFI pasakojo olimpinė čempionė.

Žinomi žmonės bėga Vilniaus maratoną - DELFI galerijoje:

Vilniaus maratono akimirkos - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)