Staigmenų lietus pabiro likus beveik savaitei iki gimtadienio. Pirmadienio popietę Žilvinas Grigaitis su žmona Elle prabangiu automobiliu buvo atvežti į Vilniaus oro uostą.

Netikėtą staigmeną Žilvinui ir jo žmonai Ellei suorganizavo jo verslo partneriai, iki paskutinės minutės neišdavę gimtadienio kelionės detalių.

„Atvykęs į oro uostą sužinojau, kad mes skrendame į Stambulą. Bet kur mūsų laukia skrydis iš Turkijos, kol kas neaišku. Žmona taip pat nieko nežino, ko čia iš šio siurprizo tikėtis. Mums tik buvo pasakyta, kad tikėtis reikia visko: ir ugnies, ir vandens, ir karščio. Todėl buvo sunku paskutinę minutę pakuotis bagažą, nes nežinau, ko laukti“, – DELFI sakė Ž. Grigaitis.

Tačiau žinomas vyras tikisi, kad iš Stambulo jie su žmona neskris į Melburną. „Australijos aš dar nepasiilgau. Ten dar žiema“, – juokėsi jis.

Dėl netikėtos jo verslo partnerių staigmenos jam netgi teko atšaukti artėjančio 45-ojo gimtadienio proga organizuotus planus.

„Kadangi viskas apsivertė aukštyn kojomis, reikėjo kai ką atšaukti. Tačiau galiu pažadėti, kad grįžęs savo gerų draugų tikrai nepamiršiu ir tikrai dar priminsiu apie save“, – prieš skrydį žadėjo Ž. Grigaitis.

Ž. Grigaitis su žmona išvyksta į paslaptingą kelionę:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (755)