Milda, apsilankiusi DELFI TV studijoje, papasakojo apie savo sėkmės paslaptis muzikiniame projekte ir dainą, kuri jai atnešė sėkmę.

„Šiais metais atėjau su dideliu noru aplenkti save pačią, kokia buvau praėjusiais metais. Dainų pasirinkimai man atnešė sėkmę šiais metais. Iš kitų projekto dalyvių išsiskyriau tuo, kad dainavau senas dainas, kurias jau galima vadinti klasika: Janis Joplin, Prince, Maiklo Džeksono dainos. Paskutinė, pergalinga daina, buvo Radiohead „Creep“. Dainuodama ta dainą negalėjau sulaikyti emocijų, manau, daugelis žmonių pajuto tą ryšį su manimi per tą dainą, galbūt tai ir pelnė man tiek daug balsų. Kartais mes visi jaučiamės ne savo vietoje ar keistuoliais. Visas šou reikalavo labai daug jėgų ir emocinio susivaldymo, todėl puldavau verkti po pasirodymų, tiek daug emocijų sudėta į tas dvi minutes“, – prisimena pašnekovė.

Mergina džiaugiasi jos mokytojo Marijono Mikutavičiaus padrąsinimais per projektą. „Jis sakė: viskas gerai. Tu – šaunuolė“.

Milda Martinkėnaitė

Ji atskleidė, kad mama labai skeptiškai žiūrėjo į jos norą dalyvauti projekte antrą kartą.

„Mama klausė, ar tikrai man to reikia, nes ji matė kaip praėjusiais metais dėl visko pergyvenau ir kaip man buvo skaudu iškristi. Bet matydami, kaip viskas sklandžiai einasi, visi mane labai palaikė“, – sako ji.

„Jau nuo 13 metų einu į vokalo pamokas pas savo nuostabią pedagogę Nijolę Maceikaitę, kuri mane beprotiškai palaikė. Man buvo labai svarbi jos pagalba. Be abejo, padėjo visa kūrybinė grupė su Marijonu ir Samu“, – pasakoja laimėtoja.

Milda neslepia, kad jai sunkiai ėjosi suderinti darbą ir projektą tame laikotarpyje.

„Buvo labai sudėtinga, bet visi bendradarbiai ir vadovas mane palaikė bei suprato, kodėl aš išsiblaškiusi ateinu į darbą, vėluoju. Jie gana atlaidžiai į visą tai žiūrėjo, išleisdavo ir anksčiau iš darbo pasiruošti. Esu labai jiems dėkinga. O dar papildomai ir reportažai, ir interviu“, – dalijasi išgyvenimais M. Martinkėnaitė.

Ji pamena, kai projekto metu girdėdavo skanduojamą ne jos vardą ir visai nesitikėjo tą akimirką laimėti.

„Per visą projektą girdėjau skanduojamus kitų atlikėjų vardus, nes mano palaikymo grupė buvo visai nedidelė. Todėl paskutinę akimirką tikrai nesitikėjau laimėti ir vis dar to nesuvokiu bei negaliu deramai pasidžiaugti. Noriu pasinaudoti šia sėkme, kad ji būtų tramplynu į kažką didesnio. Nuo 10 metų pasakiau sau, kad aš būsiu dainininkė, bet per gyvenimą nutolau nuo muzikos, o dabar turiu progą sugrįžti. Mano svajonė – įrašyti albumą ir dirbti su muzikos prodiuseriais. Manau, dabar tai būtų puiki proga tai padaryti. O artimiausias planas – pasidžiaugti, apkabinti mamą ir tėtį. Tai bendra laimė visai mano šeimai ir draugams“, – džiaugiasi mergina.

Milda prisipažįsta, kad ne viskas buvo taip lengva prieš laimint.

„Lipu į sceną drebėdama ir galvoju: kam man viso to reikia? Ką aš čia darau? Bet grįžus po scenos, visa tai kažkaip kompensuoja tuos neigiamus jausmus. Sunkiausia projekto metu buvo ta vidinė kova su savimi, nes paverkdavau po kiekvieno pasirodymo, bet dar daugiau ašarų buvo namuose. Per visą projektą mano artimieji matė per kokius emocinius kalnelius aš važiuoju. Bet mano misija – dainuoti ir džiuginti žmones, mane lydėjo viso projekto metu“, – sako Milda.

Mergina sako, kad pirma reikia atšvęsti laimėjimą su šeima, o laimėtus 15 tūkstančių eurų ji žada investuoti į muziką ir kurti savo dainas.

„Norėčiau sukurti kažką naujo, gražaus ir „mildiško“, – šypsosi laimėtoja.

Visą interviu su Milda žiūrėkite straipsnio viršuje esančiame vaizdo įraše.

„X faktoriaus“ nugalėtoja DELFI TV studijoje:

„X faktoriaus“ superfinalas:

„X faktoriaus“ dūzgės:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)