Savo socialiniame tinke „Facebook“ šmaikščia nuotrauka pasidalinęs dainininkas netrukus sulaukė internautų įvertinimo. Vieni gyrė atlikėją už humorą, kiti ieškojo panašumų su pasaulinio lygio žvaigždėmis.

„Kadangi šis savaitgalis be jokių koncertų, barzda spėjo užaugti. Šįryt, skusdamasis ir ruošdamasis draugo gimtadieniui, nusprendžiau pajuokauti ir palikti ūsus. Visiems buvo juokinga. Dabar sėdžiu gimtadienyje su tais ūsiukais“, - DELFI pasakojo V. Tarasovas.

Paklaustas, kaip šį šypseną keliantį įvaizdį priėmė jo artimieji, dainininkas džiaugėsi, kad jo pokštą visi sutiko teigiamai.

„Žmona juokėsi, o vyresnėlė dukra Elinga nufotografavo. Žinoma, šie pokyčiai ne visam laikui. Antradienį jau laukia koncertas, tai galvoju ar duoti oldschoolinių vaizdų, ar nusiskusti. Dar nesugalvojau. Išauš rytojus ir bus aišku“, - sakė jis.

Vilius Tarasovas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)