Po Naujųjų metų su trenksmu į LNK eterį įžengs šokių ant ledo projektas. Projekto rengėjai apie būsimas poras, sudarytas iš profesionalių čiuožėjų ir žinomų žmonių, kol kas kalba nenoriai, tačiau DELFI šaltiniams antradienio popietę ant „Akropolio“ ledo pavyko užfiksuoti pirmuosius projekto dalyvius: BTV laidos „Yra kaip yra“ ekspertę Gintarę Gurevičiūtę, dainininkę Vaidą Genytę, operos atlikėjo Merūno žmoną Eriką Vitulskienę, šokėją Kateriną Voropaj bei magą Mantą Wizardą.

Paklausta, kaip sekasi ruoštis naujajam TV projektui, dar viena būsimo projekto dalyvė V. Genytė pasakojo, kad yra ir labai sunku, ir labai smagu.

„Aš tikrai nebūčiau pasiryžusi dalyvauti, jeigu nejausčiau didelio malonumo čiuožti. Aš pagalvojau, kad šokti mes galime beveik visi. Visa tauta pas mus yra šokanti, dainuojanti. O čiuožti yra tokia mistika, toks grožis. Kai mane pakvietė, mes labai ilgai kalbėjome, tai nebuvo vienadienis mano sprendimas. Sakiau, kad ateisiu, žiūrėsiu, čiuošiu keletą kartų. Ir tada galėsiu apsispręsti, ar aš dalyvausiu, ar nedalyvausiu. Po keturių treniruočių supratau, kad aš dalyvausiu. Pamačiau, kad yra progresas pirmyn. Aš nuo pat vaikystės jaučiu didelę nostalgiją šitai sporto šakai. Malonumas labai panašus į skrydį. Atrodo, kad neatsiplėšęs nuo žemės gali skristi“, - džiaugsmo dėl dalyvavimo projekte neslepia atlikėja V. Genytė.

„Tai sunkiausias dalykas mano gyvenime, kurį esu bandęs. Tai reikalauja daug fizinių pastangų, didelio susikaupimo. Ir aš ant ledo atsistojau tik vakar. Tai yra mano prasibandymas ir pasižiūrėjimas, ką reiškia čiuožti ant ledo, mūvėti pačiūžomis. Įspūdžių labai daug: ir baisu, ir labai sudėtinga. Tai sudėtingiau negu bet kuris iš mano triukų. Kol kas aš mėginuosi ir žiūrėsiu“, - įspūdžiais dalijosi Mantas Wizardas.

Anot TV šou kūrėjo Lauryno Šeškaus, daug detalių dar lieka paslaptyje, tačiau TV profesionalas nebijo žiūrovų masinti pažadais: „aš labai tikiuosi, kad šitas projektas užkariaus didelės auditorijos dėmesį ir bus ypatingiausias televizijos reginys per pastaruosius kelerius metus. Bus labai įspūdingos poros, pastatymai, dekoracijos. Tai bus labai aukšto lygio projektas, bent jau mes esame labai rimtai nusiteikę jį tokį padaryti.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (134)