Šios puotos detalės nuo viešumos buvo kruopščiai slepiamos. Netgi viešbučio darbuotojai iki paskutinės minutės nežinojo, kokia proga pastarąsias dienas buvo intensyviai ruošiamasi iškilmėms.

Nuo žiniasklaidos juodomis užuolaidomis buvo slepiamas netgi įėjimas į viešbutį. DELFI žiniomis, E. ir J. Valančiūnų svečiams buvo užsakytas visas viešbutis. Tiek restoranas, tiek apartamentai.

Vakarėlis buvo patikėtas vesti Giedriui Masalskiui. Į šventę taip pat atvyko Natalija Bunkė.

Svečiams koncertavo „Dance Duets Live“, išskirtinius triukus rodė iliuzionistas Tomas Šimkus.

Jaunavedžiams staigmena tapo Donato Montvydo pasirodymas scenoje. O vidurnaktį operos solistams užtraukus „pakelkime taurę linksmybių“, į salę buvo įneštas tortas.

Rugsėjį Valančiūnai susituokė oficialiai - šeimos sukūrimą paminėjo kaimo turizmo sodyboje „Karpynė“ Raseinių rajone. Rudenį Raseinių rajone esančioje sodyboje turėjęs vykti J. Valančiūno išleistuvių į Kanadą vakarėlis virto slaptomis vestuvėmis.

Kaimo turizmo sodyboje jųdviejų santuoką oficialiai įregistravo specialiai į slaptas vestuves pakviestas civilinės metrikacijos skyriaus darbuotojas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (236)