Ar dažnai įvairiuose iškilminguose renginiuose dalyvaujančios žinomos moters nevargina galvos skausmai kaskart galvojant, kaip pasipuošti kiekvienai progai?

„Viskas priklauso nuo skirtingos situacijos ir progos. Kartais kuičiuosi savo spintoje, kartais kreipiuosi pas pažįstamus dizainerius, kartais perku ar nuomojuosi, – pasakoja V. Skaisgirė. – Kartais sulaukiu pasiūlymų mane papuošti kokio kūrėjo apdarais.“

Žinoma moteris nemato nieko blogo puoštis ta pačia suknele. Vaida prisimena savo sektiną pavyzdį – aktorę Natali Portman, kuri atėjo į renginį pasidabinusi savo vestuvine suknele. Tačiau aprangos kodo, neabejoja ji, paisyti reikia.

„Savo sukneles, kurių nebenoriu dėtis, atiduodu į „Videometros“ rekvizitų rūbinę, kurioje viskas panaudojama įvairiems serialų, renginių filmavimams“, – pasakoja V. Skaisgirė.

Eidama į reikšmingus renginius moteris tikina visada užsukanti pas vizažistus, nes kiekvieną dieną ji dažytis nei mėgsta, nei puikiai moka.

„Pavyzdžiui, šiandien užsukau į „Puolusių angelų“ serialo filmavimą ir paprašiau grimerių, kad mane šiek tiek patvarkytų. Nesureikšminu išvaizdos, bet moterims yra smagu pasipuošti ir atiduoti pagarbą kitiems“, – neabejoja ji.

Renginio svečiai – DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (91)