DELFI pasiteiravus, ar V. Dilys nesibaimina skaudaus buvusios mylimosios atkirčio, krepšininkas patikino tame nematąs nieko baisaus.

„Nieko tokio, viskam yra priešnuodžių. Gaila, kad ji, tą žinodama, labai daug sau leidžia!“ – teigė krepšininkas.

O buvusios mylimosios atsako V. Dilys tikrai sulaukė. Savo feisbuko paskyroje N. Bunkė linkėjo Vilmantui nustoti gerti, mat būtent alkoholis kainavo jųdviejų santykius. Tuo pačiu atlikėja linkėjo ir atsistoti ant kojų, mat tai nėra pirmas kartas, kai N. Bunkė pamini V. Dilio pomėgį pakelti taurelę.

Tačiau pats V. Dilys tikina, kad Natalijai, visų pirma, reikėtų susitvarkyti su savo pačios problemomis.

„Kiekvienas žmogus ieško, kaip save pateisinti ir savo problemas bando primesti kitiems, labai liūdna dėl to, kad tokio amžiaus moteris, mama, vis nesugeba susitvarkyti su savim. Gal per tiesiai išsakiau savo nuomonę, bet toks jau esu!“ – sakė V. Dilys.

Paklaustas, ar tiki, jog jiedu su Natalija kada nors sutars ne ką prasčiau nei ji šiuo metu sutaria su savo buvusiais vyrais Deivydu Zvonkumi ar Danieliumi Bunkumi, V. Dilys tepradėjo kvatoti.

„Nepykite, juokiuosi balsu“, – teigė V. Dilys, taip išsisukdamas nuo atsakymo.

Plačiau apie ketvirtadienį įvykusį konfliktą galite perskaityti paspaudę ant šios nuorodos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (252)